Kysymys:

Voiko netistä löytää rakkautta? Olen kuullut paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan. Varma olen ainakin siitä, että nettideittailu ei ole, ainakaan enää, mitenkään outoa, tai hyvin rajatulle ryhmälle suunnattua. Kyllä siellä seuranhakupalstoilla kiikkuu muutkin kuin rumat nörtit. Mutta hakeeko porukka internetistä vain satunnaista treffiseuraa ja yhden illan irtiosuhteita, vai voiko sieltä löytää myös kestävän suhteen?

Vastaus:

Hei! Olet aivan oikeassa; nettitreffailulla on kenties aikaisempina vuosina ollut stigma, ja ihmiset ovat ajatelleet sen olevan hullun hommaa. Nyt kun nettiä kuitenkin käytetään niin älyttömästi jokapäiväisessä elämässä, ennen kaikkea sosiaalista mediaa, tämä vaikutelma on hälventynyt. Samaan aikaan deittisivut ovat lisääntyneet hurjaa vaihtia, palvelut monipuolistuneet, ja laatukin parantunut. Nettideittailu ei ole mitään hakuammuntaa, ja se juuri on siinä yksi parhaita puolia. En näe mitään syytä, miksi netin kautta ei voisi löytää pitkäaikaista kumppania siinä missä kertaluontoistakin partneria.

Vaikka nettideittailu onnistuu näennäisen helposti kotisohvalta, se vaatii kuitenkin huolellisuutta ja vaivannäköä. Haluan korostaa, että tarjolla on todella monia sivustoja, joista voit valita. Vertaile ensin, millainen profiili näillä deittipalveluilla on. Palveluissa on vaihtelua kohdeyleisön mukaan. Toiset ovat selkeästi suunnattu tositarkoituksella seuraa etsiville, joiden pyrkimyksenä on löytää sopusointuinen rakkaussuhde. Toiset taas, kuten vaikka Flirtfair, sopivat juuri niille, jotka etsivät kiihkeää seuraa seksin merkeissä. Flirtfair on varteenotettava vaihtoehto siis kaikille niille, joita flirtti ja seksi kiinnostaa!

 

Kysymys:

Millaiset mahdollisuuden varatulla on harrastaa deittailua? Olen harkinnut syrjähyppyä tylsästä avioliitostani jo pitkään, ja ajattelin, että internet varmaan tarjoaisi siihen parhaat mahdollisuudet. En siis halua jäädä kiinni, joten mietin, että voiko deittailla anonyymisti. Haluaisin harrastaa seksiä salaa kolmannen osapuolen kanssa. Olen keski-ikäinen, mutta himoitsen nuorempia kumppaneita. Maksulliset vaihtoehdot minua ei kiinnosta, vaan haluaisin ilmaista seksiä ja salaseuraa.

Vastaus:

Et kerro, miksi haluat pysyä liitossa, ja pelehtiä puolisosi selän takana. Mutta jos moraaliongelmat jätetään sikseen, niin netti on totta tosiaan paikka, jossa varattukin voi flirttailla hienovaraisesti jäämättä kiinni. On näitä varsinaisia pettämissivustoja, mutta myös esimerkiksi Flirtfair on flirtintäyteinen paikka joka sopii varatuille siinä missä sinkuille ja pariskunnillekin. Ja tästä pheenolle, oletko koittanut lämmitellä seksielämää puolisosi kanssa? Moni pariskunta piristää suhdettaan, ja etenkin seksielämäänsä sillä, että kokeilee parinvaihtoa, tai ottaa mukaan kolmannen osapuolen. Jos avioliittovuosia on plakkarissa jo paljon, ei mustasukkaisuus ehkä iske niin helposti. Mutta tidä kyllä, että monia myös kiihottaa juuri se salailu ja kielletty hedelmä. Neuvoisin sinua kuitenkin olemaan avoin ja rehellinen mahdolliselle tulevalle salarakkaalle. Älä anna hänelle vääriä käsityksiä, vaan kerro, että olet liikkeellä puolison selän takana, ja vain seksin perässä. Muuten voit saada keitettyä pahimman sortin sopan. Muista, että seksikumppaniin helposti myös ihastuu, ja liittosi dynamiikka voi heilahtaa pahemman kerran.